Yükleniyor
Dz.K.K.LIĞI 14'ÜNCÜ GELENEKSEL "BAHRİYE" KONU RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI 2019
DENİZ TARİHİ ARŞİVİ KATALOGLARI GÜNCELLENDİ.
Osmanlı Bahriye Nezareti defter ve evrak koleksiyonunu bünyesinde barındıran Deniz Tarihi Arşivi’nin katalogları güncellenerek ARŞİV ve KÜTÜPHANE bölümünde araştırmacıların hizmetine sunulmuştur. Sürdürülmekte olan tasnif faaliyetleri neticesinde kataloglar, “Defterler Kataloğu” ve “Belge Özetleri Kataloğu” başlıkları altında toplanmıştır. Fon kodu almış olan (MB.d, ŞUB.d, EHB.d, EHB.J.d, TRS.d, TRS.FAB.d, YKL.d) defter serileri sayısal ortama aktarılmış olup araştırmacılarımız Deniz Tarihi Arşivi binası araştırma salonundaki bilgisayarlardan bunlara erişim sağlayabilmektedir. Diğer defter ve evrak fonunun sayısallaştırılması faaliyetleri devam etmektedir.
Okul Gruplarının Müze Ziyaretleri
Okul gruplarının gezileri için randevu alınız. Size daha iyi hizmet verebilmek için okul gruplarının müze ziyaretleri randevu sistemiyle yapılmaktadır.Lütfen müze ziyaretinden önce muze.istanbul.editor@dzkk.tsk.tr adresine mail atarak randevu alınız.
ÇOCUK OYUN ODAMIZ YENİLENDİ!
!!! WEB SAYFAMIZ HAKKINDA !!!
Deniz Müzesi Komutanlığı WEB Sayfasında yaşanan erişim kesintilerinde WEB tarayıcınızın geçmişini temizlediğinizde erişim kesintisi giderilmektedir ve aynı durum ile tekrar karşılaşılmamaktadır.